Добре дошли във Вашия нов офис !Бизнес Център Евксиноград е модерна бизнес сграда, предоставяща комфорт и отлични условия за разгръщане на Вашия бизнес. При нас работят фирми от туристическия, софтуерния, енергийния, консултантския бранш. Ако и Вие искате да развивате бизнеса си в спокойна и ведра работна среда, ние сме готови да предложим най-добрите условия!

Бизнес Център Евксиноград е модерна бизнес сграда, предоставяща комфорт и отлични условияза разгръщане на Вашия бизнес.

При нас работят фирми от туристическия, софтуерния, енергийния, консултантския бранш.


Ако и Вие искате да развивате бизнеса си в спокойна и ведра работна среда, ние сме готови да предложим най-добрите условия!

Бизнес Център Евксиноград не е просто работно място. Той има свой дух и характер.

Работим заедно, празнуваме заедно, обменяме информация.Предразполагащата работна среда се допълва и от неповторимата гледка към морето,професионалното управление и поддръжка на сградата.

• За сигурността на работещите и посетителите се грижи денонощна рецепция и охрана. Осъществява се 24часово видеонаблюдение на сградата и паркинга.

• През целия ден работи модерен ресторант с над 60 места, където наемателите на Бизнес Център Евксиноград могат да получат абонаментно хранене за персонала си на преференциални цени.Предлага се също организирането на фирмени тържества, коктейли, кетъринг.

• Предвидена е модерна фитнес зала и сауна за наемателите, функциониращи 24 часа.